Ook Société Générale en Crédit Agricole zouden nu in het vizier van de Amerikaanse autoriteiten liggen, met mogelijk eveneens een reuzenboete als gevolg van het handelen met landen op de zwarte lijst tot gevolg. Maar ook de Duitse banken worden nu op de korrel genomen.

Op de eerste plaats wordt gekeken naar Commerzank, maar ook Deutsche Bank komt in aanmerking. Laatstgenoemde bank blijkt inmiddels bij zowat elk denkbaar schandaal te zijn betrokken. Het valt nu af te wachten of de vermelde banken inderdaad ook tot reuzeboetes zullen veroordeeld worden.

Ook Société Générale en Crédit Agricole zouden nu in het vizier van de Amerikaanse autoriteiten liggen, met mogelijk eveneens een reuzenboete als gevolg van het handelen met landen op de zwarte lijst tot gevolg. Maar ook de Duitse banken worden nu op de korrel genomen. Op de eerste plaats wordt gekeken naar Commerzank, maar ook Deutsche Bank komt in aanmerking. Laatstgenoemde bank blijkt inmiddels bij zowat elk denkbaar schandaal te zijn betrokken. Het valt nu af te wachten of de vermelde banken inderdaad ook tot reuzeboetes zullen veroordeeld worden.