Anderzijds is er nog altijd heel wat te doen over de aanpak van Syrië. Het Russisch voorstel om de Syrische chemische wapens onder internationale controle te brengen, geniet internationale bijval. Er moeten echter nog steeds een aantal hete hangijzers overwonnen worden.

Blijkt echter dat de Amerikaanse bevolking niet bepaald staat te springen om zich in een Syrisch avontuur te storten, maar liefst 60% van de bevolking zou tegen zijn. De kans is nog altijd groot dat alles uiteindelijk zal koelen zonder blazen, wat de financiële markten natuurlijk graag zouden zien gebeuren.

Anderzijds is er nog altijd heel wat te doen over de aanpak van Syrië. Het Russisch voorstel om de Syrische chemische wapens onder internationale controle te brengen, geniet internationale bijval. Er moeten echter nog steeds een aantal hete hangijzers overwonnen worden. Blijkt echter dat de Amerikaanse bevolking niet bepaald staat te springen om zich in een Syrisch avontuur te storten, maar liefst 60% van de bevolking zou tegen zijn. De kans is nog altijd groot dat alles uiteindelijk zal koelen zonder blazen, wat de financiële markten natuurlijk graag zouden zien gebeuren.