Of toch niet? Tyler Durden van Zero Hedge wijst er op dat de Amerikanen hun vrijheid steeds meer moeten opgeven. Het land wordt momenteel bestuurd door een stel regelneven die de inwoners hebben bedolven onder een boel wetten, regels en regelgeving.

De Amerikaanse regering bespiedt de hele planeet, het Witte Huis gedraagt zich alsof de hele wereld naar haar pijpen moet dansen. Niemand ligt daar echt wakker van, maar liefst 79% van de Amerikanen blijkt tevreden te zijn over het vrijheidsniveau in de VS. Volgens Durden is het verontrustend dat niemand echt wakker ligt van het slinkende niveau van vrijheid.

Of toch niet? Tyler Durden van Zero Hedge wijst er op dat de Amerikanen hun vrijheid steeds meer moeten opgeven. Het land wordt momenteel bestuurd door een stel regelneven die de inwoners hebben bedolven onder een boel wetten, regels en regelgeving. De Amerikaanse regering bespiedt de hele planeet, het Witte Huis gedraagt zich alsof de hele wereld naar haar pijpen moet dansen. Niemand ligt daar echt wakker van, maar liefst 79% van de Amerikanen blijkt tevreden te zijn over het vrijheidsniveau in de VS. Volgens Durden is het verontrustend dat niemand echt wakker ligt van het slinkende niveau van vrijheid.