De protesten hadden onder andere tot gevolg dat de concerten van Lady Gaga in Parijs geannuleerd werden. Luchthavens werden gesloten en in heel Frankrijk was het bijzonder moeilijk om aan benzine te raken.

De hele zaak werd in de Verenigde Staten met stijgende verbazing gevolgd. De pensioenleeftijd in de VS bedraagt namelijk 66 jaar, tenminste wanneer iemand ten volle van de voordelen van Social Security wil genieten.

Amerikanen hebben niet zo veel betaald verlof als de Fransen en werken langer. Het zal dan ook duidelijk zijn dat het Franse protest op weinig begrip in de VS kon rekenen.

De protesten hadden onder andere tot gevolg dat de concerten van Lady Gaga in Parijs geannuleerd werden. Luchthavens werden gesloten en in heel Frankrijk was het bijzonder moeilijk om aan benzine te raken. De hele zaak werd in de Verenigde Staten met stijgende verbazing gevolgd. De pensioenleeftijd in de VS bedraagt namelijk 66 jaar, tenminste wanneer iemand ten volle van de voordelen van Social Security wil genieten. Amerikanen hebben niet zo veel betaald verlof als de Fransen en werken langer. Het zal dan ook duidelijk zijn dat het Franse protest op weinig begrip in de VS kon rekenen.