Corker stelt dat de hervorming die door president Barack Obama werd doorgevoerd simpelweg niet werkt. Uiteindelijk zal er niets anders opzitten dan de wet terug te schroeven.

Met name de financiering van de wet loopt volgens Corker spaak. Het geld dat binnenkomt, wordt nu uitgekeerd. Gevolg is dat er geen reserves beschikbaar zijn voor toekomstige uitkeringen.

Corker stelt dat het effect van zo'n slechte wet niet mag onderschat worden. Diegenen die de wet hielpen opstellen, wisten zelf niet waar ze mee bezig waren. De wet kan de VS zware schade toebrengen, aldus nog Corker.

Corker stelt dat de hervorming die door president Barack Obama werd doorgevoerd simpelweg niet werkt. Uiteindelijk zal er niets anders opzitten dan de wet terug te schroeven. Met name de financiering van de wet loopt volgens Corker spaak. Het geld dat binnenkomt, wordt nu uitgekeerd. Gevolg is dat er geen reserves beschikbaar zijn voor toekomstige uitkeringen. Corker stelt dat het effect van zo'n slechte wet niet mag onderschat worden. Diegenen die de wet hielpen opstellen, wisten zelf niet waar ze mee bezig waren. De wet kan de VS zware schade toebrengen, aldus nog Corker.