De FED gaat ongetwijfeld wachten tot de werkloosheidscijfers opnieuw verbeteren alvorens de rente op te trekken. Maar voorlopig valt er geen duidelijke richting te trekken op die werkloosheidscijfers.

Ze vertonen veel gelijkenis met een Rorschach test, wat wil zeggen dat ze een hoogst onregelmatig patroon vertonen. Een duidelijke trend valt dus nog steeds niet te herkennen.

De werkloosheidsgraad in de Verenigde Staten is in mei 2009 voor het eerst boven 9% uitgekomen, waarna ze voor de langste periode sinds 1948 boven dat niveau heeft kunnen standhouden.

De FED gaat ongetwijfeld wachten tot de werkloosheidscijfers opnieuw verbeteren alvorens de rente op te trekken. Maar voorlopig valt er geen duidelijke richting te trekken op die werkloosheidscijfers. Ze vertonen veel gelijkenis met een Rorschach test, wat wil zeggen dat ze een hoogst onregelmatig patroon vertonen. Een duidelijke trend valt dus nog steeds niet te herkennen. De werkloosheidsgraad in de Verenigde Staten is in mei 2009 voor het eerst boven 9% uitgekomen, waarna ze voor de langste periode sinds 1948 boven dat niveau heeft kunnen standhouden.