De werkloosheidscijfers voor de maand november vielen nochtans beter mee dan verwacht. Er kwamen buiten de landbouwsector 146.000 nieuwe banen bij, waar slechts was gerekend op een toename met 80.000. Anderzijds daalde de werkloosheidsgraad van 7,90% naar 7,70%.

Er was gerekend op een toename van de werkloosheidsgraad tot 8%. Rekening gehouden met het effect van de orkaan Sandy vielen de cijfers zeker niet tegen, maar hierbij moet wel opgemerkt worden dat steeds meer Amerikanen zich terugtrekken van de arbeidsmarkt.

De werkloosheidscijfers voor de maand november vielen nochtans beter mee dan verwacht. Er kwamen buiten de landbouwsector 146.000 nieuwe banen bij, waar slechts was gerekend op een toename met 80.000. Anderzijds daalde de werkloosheidsgraad van 7,90% naar 7,70%. Er was gerekend op een toename van de werkloosheidsgraad tot 8%. Rekening gehouden met het effect van de orkaan Sandy vielen de cijfers zeker niet tegen, maar hierbij moet wel opgemerkt worden dat steeds meer Amerikanen zich terugtrekken van de arbeidsmarkt.