De Amerikaanse werkloosheidscijfers konden eigenlijk niemand overtuigen. Ze waren te sterk om te verwachten dat de Amerikaanse centrale bank nieuwe maatregelen zal aankondigen om de economie te ondersteunen. Op QE4 hoeven we dus niet te hopen.

Maar anderzijds waren de werkloosheidscijfers te zwak om de FED te overtuigen om haar stimulerende maatregelen terug te trekken. De situatie zal dus waarschijnlijk ongewijzigd blijven, waarbij eens te meer de afwachting naar de volgende werkloosheidscijfers is begonnen.

De Amerikaanse werkloosheidscijfers konden eigenlijk niemand overtuigen. Ze waren te sterk om te verwachten dat de Amerikaanse centrale bank nieuwe maatregelen zal aankondigen om de economie te ondersteunen. Op QE4 hoeven we dus niet te hopen. Maar anderzijds waren de werkloosheidscijfers te zwak om de FED te overtuigen om haar stimulerende maatregelen terug te trekken. De situatie zal dus waarschijnlijk ongewijzigd blijven, waarbij eens te meer de afwachting naar de volgende werkloosheidscijfers is begonnen.