Ze houden gemiddeld rekening met 150.000 nieuwe jobs buiten de landbouwsector, een toename die onvoldoende is om de groei van de arbeidsbevolking op te vangen. Bovendien zou het effect van de toename van het aantal jobs wel eens van tijdelijke aard kunnen blijken te zijn.

Er is het effect van de orkaan Sandy, terwijl anderzijds de gevolgen van de belastingverhogingen die op 1 januari van kracht werden later dit jaar op de tewerkstelling kunnen gaan wegen.

De werkloosheidsgraad zou volgens Goldman Sachs ongewijzigd blijven op 7,70%. Tegenvallende Amerikaanse werkloosheidscijfers kunnen de beleggers straks echter weer doen bibberen.

Ze houden gemiddeld rekening met 150.000 nieuwe jobs buiten de landbouwsector, een toename die onvoldoende is om de groei van de arbeidsbevolking op te vangen. Bovendien zou het effect van de toename van het aantal jobs wel eens van tijdelijke aard kunnen blijken te zijn. Er is het effect van de orkaan Sandy, terwijl anderzijds de gevolgen van de belastingverhogingen die op 1 januari van kracht werden later dit jaar op de tewerkstelling kunnen gaan wegen. De werkloosheidsgraad zou volgens Goldman Sachs ongewijzigd blijven op 7,70%. Tegenvallende Amerikaanse werkloosheidscijfers kunnen de beleggers straks echter weer doen bibberen.