De bekendste naam is waarschijnlijk die van Rosetta Genomics. Daarnaast zijn er ook nog altijd wat Chinese bedrijven die komen rapporteren. Op het einde van deze week komen nog de resultaten van Colruyt.

Nu het resultatenseizoen ten einde is, is het bedrijfsnieuws beperkt van omvang. Dat zal de komende week volgens ABN Amro vermoedelijk niet anders zijn. Daarmee zal de aandacht wederom gevestigd zijn op het macro-nieuws.

Behalve naar de onderhandelingen in de Verenigde Staten en Europa over respectievelijk de fiscale klip en de steun aan Griekenland, kijken de beleggers met belangstelling uit naar gegevens over het consumentenvertrouwen in de Verenigde Staten, de eurozone en Duitsland.

Daarnaast zijn de werkloosheidscijfers uit de eurozone en Duitsland en de orders voor duurzame goederen uit de Verenigde Staten indicatoren om in de gaten te houden.

De bekendste naam is waarschijnlijk die van Rosetta Genomics. Daarnaast zijn er ook nog altijd wat Chinese bedrijven die komen rapporteren. Op het einde van deze week komen nog de resultaten van Colruyt. Nu het resultatenseizoen ten einde is, is het bedrijfsnieuws beperkt van omvang. Dat zal de komende week volgens ABN Amro vermoedelijk niet anders zijn. Daarmee zal de aandacht wederom gevestigd zijn op het macro-nieuws. Behalve naar de onderhandelingen in de Verenigde Staten en Europa over respectievelijk de fiscale klip en de steun aan Griekenland, kijken de beleggers met belangstelling uit naar gegevens over het consumentenvertrouwen in de Verenigde Staten, de eurozone en Duitsland. Daarnaast zijn de werkloosheidscijfers uit de eurozone en Duitsland en de orders voor duurzame goederen uit de Verenigde Staten indicatoren om in de gaten te houden.