Samen met de beurs van Wall Street was de vastgoedmarkt mee verantwoordelijk voor het gevoel van meer welvaart dat de Amerikanen hadden gekregen.

Er zijn echter recent weer donkere wolken boven de horizon komen hangen en die voorspellen niet veel goeds voor de Amerikaanse centrale bank.

De iShares Dow Jones U.S. Real Estate ETF kreeg een forse correctie te ondergaan, waarbij niet uit het oog mag worden verloren dat de sector erg belangrijk is voor het Federal Reserve's Mortgage Backed Securities inkoop programma. Een tuimelpartij voor de vastgoedsector zou het vertrouwen in de FED alleszins ondermijnen.

Samen met de beurs van Wall Street was de vastgoedmarkt mee verantwoordelijk voor het gevoel van meer welvaart dat de Amerikanen hadden gekregen. Er zijn echter recent weer donkere wolken boven de horizon komen hangen en die voorspellen niet veel goeds voor de Amerikaanse centrale bank. De iShares Dow Jones U.S. Real Estate ETF kreeg een forse correctie te ondergaan, waarbij niet uit het oog mag worden verloren dat de sector erg belangrijk is voor het Federal Reserve's Mortgage Backed Securities inkoop programma. Een tuimelpartij voor de vastgoedsector zou het vertrouwen in de FED alleszins ondermijnen.