Zandi, auteur van Paying the Price, is van mening dat de huizenprijzen nog verder kunnen dalen. De vastgoedmarkt zit al opnieuw in een recessie, de economie gaat ongetwijfeld volgen.

De huizenprijzen daalden in juni met 5,10% en niets laat vermoeden dat de bodem qua prijszetting al is bereikt. Ondanks de miljarden die de overheid heeft gespendeerd, kan de vastgoedmarkt moeilijk verbeteren.

Zo'n verbetering is namelijk alleen mogelijk wanneer er meer jobs komen. Volgens Zandi moeten ook de huiseigenaren wiens woonkredieten gegarandeerd worden door Fannie Mae en Freddie Mac gesteund worden.

Zandi, auteur van Paying the Price, is van mening dat de huizenprijzen nog verder kunnen dalen. De vastgoedmarkt zit al opnieuw in een recessie, de economie gaat ongetwijfeld volgen. De huizenprijzen daalden in juni met 5,10% en niets laat vermoeden dat de bodem qua prijszetting al is bereikt. Ondanks de miljarden die de overheid heeft gespendeerd, kan de vastgoedmarkt moeilijk verbeteren. Zo'n verbetering is namelijk alleen mogelijk wanneer er meer jobs komen. Volgens Zandi moeten ook de huiseigenaren wiens woonkredieten gegarandeerd worden door Fannie Mae en Freddie Mac gesteund worden.