The National Association of Home Builders/Wells Fargo Housing Market index is in juni gestegen tot 52, ten opzichte van 44 de maand voordien. De stijging was groter dan verwacht, want de analisten hadden slechts gerekend op een stand van de index van 45.

Daarmee heeft het sentiment bij de huizenbouwers voor het eerst sinds het uitbreken van de vastgoedcrisis zeven jaar geleden een mijlpaal te hebben bereikt. Elke lezing van de index boven 50 geeft aan dat de huizenbouwers de toekomst met vertrouwen tegemoet zien.

The National Association of Home Builders/Wells Fargo Housing Market index is in juni gestegen tot 52, ten opzichte van 44 de maand voordien. De stijging was groter dan verwacht, want de analisten hadden slechts gerekend op een stand van de index van 45. Daarmee heeft het sentiment bij de huizenbouwers voor het eerst sinds het uitbreken van de vastgoedcrisis zeven jaar geleden een mijlpaal te hebben bereikt. Elke lezing van de index boven 50 geeft aan dat de huizenbouwers de toekomst met vertrouwen tegemoet zien.