Het belangrijkste macro-economisch nieuws is vandaag dat de vastgoedprijzen in de Verenigde Staten opnieuw een stijgende trend vertonen, zoals werd aangetoond door de vanmiddag gepubliceerde S&P/Case Shiller index. Die liet in het derde kwartaal de sterkste stijging in twee jaar optekenen.

De vastgoedprijzen stegen met 3,60% en dat is meer dan het drievoudige dan de maand voordien. De stijging was bovendien de grootste sinds het tweede kwartaal van 2010.

De vastgoedprijzen bevinden zich nu terug op het niveau waar ze zich begin 2003 bevonden, vlak voor ze voor het dak vlogen.

Het belangrijkste macro-economisch nieuws is vandaag dat de vastgoedprijzen in de Verenigde Staten opnieuw een stijgende trend vertonen, zoals werd aangetoond door de vanmiddag gepubliceerde S&P/Case Shiller index. Die liet in het derde kwartaal de sterkste stijging in twee jaar optekenen. De vastgoedprijzen stegen met 3,60% en dat is meer dan het drievoudige dan de maand voordien. De stijging was bovendien de grootste sinds het tweede kwartaal van 2010. De vastgoedprijzen bevinden zich nu terug op het niveau waar ze zich begin 2003 bevonden, vlak voor ze voor het dak vlogen.