Deze verklaarde dat de monetaire politiek verruimend zou blijven, ook al zouden de werkloosheidscijfers in de komende maanden gaan verbeteren.

Rondvraag gedaan door Zillow

Volgens een rondvraag gedaan door het gespecialiseerd bureau Zillow gaan de Amerikaanse vastgoedprijzen dit jaar opnieuw dalen. Gemiddeld wordt er rekening gehouden met een daling met 0,70%, dit ondanks de publicatie van meevallende macro-economische cijfers in de afgelopen weken.

Wall Street kijkt uit naar cijfers over bestellingen duurzame goederen

In de VS worden woensdag de orders duurzame goederen over februari bekendgemaakt. De cijfers over januari vielen volgens Theodoor Gilissen Bankiers met een daling van 3,7% (herzien van -4,0%) tegen. Verwacht wordt een stijging 2,9% in februari.

Vrijdag wordt het persoonlijke inkomen en de bestedingen over februari bekendgemaakt. In januari steeg het inkomen met 0,3%, iets minder de 0,5% van december. Economen verwachten voor februari een stijging van 0,4%.

Vrijdag wordt in de Verenigde Staten ook het consumentenvertrouwen in maart gepubliceerd. Verwacht wordt een lichte stijging van 74,3 naar 74,8. De indices in verband met het consumentenvertrouwen worden momenteel erg druk gevolgd.

Deze verklaarde dat de monetaire politiek verruimend zou blijven, ook al zouden de werkloosheidscijfers in de komende maanden gaan verbeteren. Rondvraag gedaan door Zillow Volgens een rondvraag gedaan door het gespecialiseerd bureau Zillow gaan de Amerikaanse vastgoedprijzen dit jaar opnieuw dalen. Gemiddeld wordt er rekening gehouden met een daling met 0,70%, dit ondanks de publicatie van meevallende macro-economische cijfers in de afgelopen weken. Wall Street kijkt uit naar cijfers over bestellingen duurzame goederen In de VS worden woensdag de orders duurzame goederen over februari bekendgemaakt. De cijfers over januari vielen volgens Theodoor Gilissen Bankiers met een daling van 3,7% (herzien van -4,0%) tegen. Verwacht wordt een stijging 2,9% in februari. Vrijdag wordt het persoonlijke inkomen en de bestedingen over februari bekendgemaakt. In januari steeg het inkomen met 0,3%, iets minder de 0,5% van december. Economen verwachten voor februari een stijging van 0,4%. Vrijdag wordt in de Verenigde Staten ook het consumentenvertrouwen in maart gepubliceerd. Verwacht wordt een lichte stijging van 74,3 naar 74,8. De indices in verband met het consumentenvertrouwen worden momenteel erg druk gevolgd.