Peter Boockvar, de bekende analist van Miller Tabak & Co is dan ook allesbehalve optimistisch. Hij stelt vast dat de situatie op de markt nog altijd verre van normaal is. Gedwongen verkopen waren in september goed voor 35% van de ganse markt.

Dat wil zeggen dat, rekening gehouden met de foreclosures, de situatie er op het einde van dit jaar helemaal anders gaat uitzien.

Zijn collega TJ Marta, hoofd marktstrategie bij The Marta Report, is van mening dat er nog veel meer nodig is om te kunnen spreken van een betrouwbare bodem.

Bovendien moet er worden rekening gehouden met het feit dat er wordt gerekend vanaf heel lage niveaus. Toch durft Marta spreken van een soort stabilisering, niet alleen op de vastgoedmarkt, maar ook in de economie zelf.

Peter Boockvar, de bekende analist van Miller Tabak & Co is dan ook allesbehalve optimistisch. Hij stelt vast dat de situatie op de markt nog altijd verre van normaal is. Gedwongen verkopen waren in september goed voor 35% van de ganse markt. Dat wil zeggen dat, rekening gehouden met de foreclosures, de situatie er op het einde van dit jaar helemaal anders gaat uitzien. Zijn collega TJ Marta, hoofd marktstrategie bij The Marta Report, is van mening dat er nog veel meer nodig is om te kunnen spreken van een betrouwbare bodem. Bovendien moet er worden rekening gehouden met het feit dat er wordt gerekend vanaf heel lage niveaus. Toch durft Marta spreken van een soort stabilisering, niet alleen op de vastgoedmarkt, maar ook in de economie zelf.