Het totaal bedrag dat de Chinezen aan Amerikaans vastgoed uitgeven, wordt op miljarden dollars geraamd.

Voor de sector is het opduiken van Chinese kopers een hele opluchting, want de Amerikanen zelf zijn gezien de hoge werkloosheidsgraad eerder voorzichtige kopers van het eigen vastgoed. Maar anderzijds blijkt dat veel van de Chinese kopers corrupte politici zijn.

Het zal duidelijk zijn dat de Amerikanen allesbehalve op deze doelgroep mikken. De Chinezen maken dat ze met hun onrechtmatig verworven geld zo snel mogelijk naar het buitenland verdwijnen, naar de Verenigde Staten of naar andere delen van de wereld.

Het totaal bedrag dat de Chinezen aan Amerikaans vastgoed uitgeven, wordt op miljarden dollars geraamd. Voor de sector is het opduiken van Chinese kopers een hele opluchting, want de Amerikanen zelf zijn gezien de hoge werkloosheidsgraad eerder voorzichtige kopers van het eigen vastgoed. Maar anderzijds blijkt dat veel van de Chinese kopers corrupte politici zijn. Het zal duidelijk zijn dat de Amerikanen allesbehalve op deze doelgroep mikken. De Chinezen maken dat ze met hun onrechtmatig verworven geld zo snel mogelijk naar het buitenland verdwijnen, naar de Verenigde Staten of naar andere delen van de wereld.