Volgens Tyler Durden van Zero Hedge strompelt de Amerikaanse vastgoedmarkt als een zombie voort. Ondanks positieve commentaren van specialisten als Bob Shiller en Karl Case verwacht Durden dat in de komende maanden meer onheil op komst is.

Het probleem is dat nog duizenden huizen leeg staan maar nog altijd niet op de markt zijn gekomen. In staten als Nevada, Kentucky, Maine en Indiana is 50% van de huizen die leeg staan nog niet in gedwongen verkopen gekomen. Zodra dat gebeurt, kunnen de prijzen opnieuw beginnen te dalen.

Volgens Tyler Durden van Zero Hedge strompelt de Amerikaanse vastgoedmarkt als een zombie voort. Ondanks positieve commentaren van specialisten als Bob Shiller en Karl Case verwacht Durden dat in de komende maanden meer onheil op komst is. Het probleem is dat nog duizenden huizen leeg staan maar nog altijd niet op de markt zijn gekomen. In staten als Nevada, Kentucky, Maine en Indiana is 50% van de huizen die leeg staan nog niet in gedwongen verkopen gekomen. Zodra dat gebeurt, kunnen de prijzen opnieuw beginnen te dalen.