Shepherdson staat zo mogelijk nog sceptischer tegenover een opleving in de bestellingen voor duurzame goederen. De februari-cijfers vielen gisteren weliswaar mee, maar daar staat tegenover dat de stijging hoofdzakelijk afkomstig was van een toename van de vraag naar defensiegerelateerde goederen.

Het herstel van de vraag is volgens hem daarom niet houdbaar. Bij RBS Greenwich Capital is analist David Ader dezelfde mening toegedaan. Volgens Ader kan het februari-cijfer voor de duurzame goederen nog steeds naar beneden aangepast worden.

Shepherdson staat zo mogelijk nog sceptischer tegenover een opleving in de bestellingen voor duurzame goederen. De februari-cijfers vielen gisteren weliswaar mee, maar daar staat tegenover dat de stijging hoofdzakelijk afkomstig was van een toename van de vraag naar defensiegerelateerde goederen. Het herstel van de vraag is volgens hem daarom niet houdbaar. Bij RBS Greenwich Capital is analist David Ader dezelfde mening toegedaan. Volgens Ader kan het februari-cijfer voor de duurzame goederen nog steeds naar beneden aangepast worden.