Jeff Matthews, fondsbeheerder bij Ram Partners, is van mening dat dit niet het geval is. Integendeel zelfs, Matthews gelooft dat de Amerikaanse huizenmarkt wel eens veel sneller dan verwacht zou kunnen herstellen.

Hij stelt vast dat de voorraden aan verkochte huizen snel dalen in sommige regio's. Bouwbedrijf Hovnanian wijst zelfs in de richting van tekorten op markten die voordien gesatureerd waren.

Bovendien is het voor de doorsnee Amerikaan veel betaalbaarder geworden om aan de huidige gecorrigeerde prijzen een huis te kopen. De toegankelijkheid van de markt is dus toegenomen.

Jeff Matthews, fondsbeheerder bij Ram Partners, is van mening dat dit niet het geval is. Integendeel zelfs, Matthews gelooft dat de Amerikaanse huizenmarkt wel eens veel sneller dan verwacht zou kunnen herstellen. Hij stelt vast dat de voorraden aan verkochte huizen snel dalen in sommige regio's. Bouwbedrijf Hovnanian wijst zelfs in de richting van tekorten op markten die voordien gesatureerd waren. Bovendien is het voor de doorsnee Amerikaan veel betaalbaarder geworden om aan de huidige gecorrigeerde prijzen een huis te kopen. De toegankelijkheid van de markt is dus toegenomen.