De bereikte overeenkomst is bovendien goed nieuws voor de vastgoedmarkt in de Verenigde Staten, want ze staat een verder herstel van deze markt niet in de weg. Twee belangrijke belastingvoordelen bleken namelijk die fameuze fiscale klip te overleven.

Niets staat dus een verder herstel van de Amerikaanse vastgoedsector in de weg. De belangrijkste beursindices op Wall Street hebben de openingswinsten dus niet helemaal kunnen vasthouden. Anderzijds kan de dollar op de valutamarkten opnieuw verstevigen.

De bereikte overeenkomst is bovendien goed nieuws voor de vastgoedmarkt in de Verenigde Staten, want ze staat een verder herstel van deze markt niet in de weg. Twee belangrijke belastingvoordelen bleken namelijk die fameuze fiscale klip te overleven. Niets staat dus een verder herstel van de Amerikaanse vastgoedsector in de weg. De belangrijkste beursindices op Wall Street hebben de openingswinsten dus niet helemaal kunnen vasthouden. Anderzijds kan de dollar op de valutamarkten opnieuw verstevigen.