Jeffrey Gundlach, chief executive en chief investment officer bij DoubleLine Capital, adviseert de beleggers om short te gaan in de SPDR S&P Homebuilders ETF. Hij verwacht namelijk dat de koersen van de grote Amerikaanse bouwbedrijven over het hoogtepunt heen zijn.

Gundlach deed zijn uitspraken op de Sohn Investment Conference in New York, waar hij onder andere refereerde naar een mogelijke stijging van de rente op woonkredieten. Wanneer die kredieten duurder worden, zal er automatisch een afname van de bouwactiviteiten volgen.

Jeffrey Gundlach, chief executive en chief investment officer bij DoubleLine Capital, adviseert de beleggers om short te gaan in de SPDR S&P Homebuilders ETF. Hij verwacht namelijk dat de koersen van de grote Amerikaanse bouwbedrijven over het hoogtepunt heen zijn. Gundlach deed zijn uitspraken op de Sohn Investment Conference in New York, waar hij onder andere refereerde naar een mogelijke stijging van de rente op woonkredieten. Wanneer die kredieten duurder worden, zal er automatisch een afname van de bouwactiviteiten volgen.