Vorige week werd Zell geïnterviewd en meldde hij dat volgens hem het ergste achter de rug is voor de Amerikaanse economie en residentiële vastgoedmarkt. P&B Invest vatte zijn belangrijkste uitspraken samen:

'De massieve fiscale en monetaire stimulus zullen een grote impact hebben op de economie. Belangrijker is dat ze ook een grote invloed uitoefenen op het consumentenvertrouwen en het is precies dat consumentenvertrouwen dat ons uit deze recessie moet trekken.

De residentiële vastgoedmarkt is bezig met een bodemvorming waarbij ik denk dat we deze zomer een evenwicht zullen vinden tussen vraag en aanbod,' aldus Sam Zell.

Vorige week werd Zell geïnterviewd en meldde hij dat volgens hem het ergste achter de rug is voor de Amerikaanse economie en residentiële vastgoedmarkt. P&B Invest vatte zijn belangrijkste uitspraken samen:'De massieve fiscale en monetaire stimulus zullen een grote impact hebben op de economie. Belangrijker is dat ze ook een grote invloed uitoefenen op het consumentenvertrouwen en het is precies dat consumentenvertrouwen dat ons uit deze recessie moet trekken.De residentiële vastgoedmarkt is bezig met een bodemvorming waarbij ik denk dat we deze zomer een evenwicht zullen vinden tussen vraag en aanbod,' aldus Sam Zell.