In een aantal staten zijn er al betogingen geweest van tegenstanders van de besparingsplannen. De International Association of Fire Fighters (IAFF), de vakbond van brandweermannen die 300.000 leden telt, heeft al actie aangekondigd tegen de besparingen.

In USA Today publiceerde de International Association of Fire Fighters (IAFF) een advertentie onder de kop 'Na een carrière van levens redden, willen ze onze pensioenen afpakken'.

IAFF president Harold Schaitberger is van mening dat alleen harde actie de aangekondigde maatregelen zal kunnen tegenhouden. Hij is niet van plan om het bij de huidige acties te houden, de Amerikaanse brandweermannen zijn van plan om massaal op straat te komen. Algemeen wordt verwacht dat andere vakbonden gaan volgen.

In een aantal staten zijn er al betogingen geweest van tegenstanders van de besparingsplannen. De International Association of Fire Fighters (IAFF), de vakbond van brandweermannen die 300.000 leden telt, heeft al actie aangekondigd tegen de besparingen. In USA Today publiceerde de International Association of Fire Fighters (IAFF) een advertentie onder de kop 'Na een carrière van levens redden, willen ze onze pensioenen afpakken'. IAFF president Harold Schaitberger is van mening dat alleen harde actie de aangekondigde maatregelen zal kunnen tegenhouden. Hij is niet van plan om het bij de huidige acties te houden, de Amerikaanse brandweermannen zijn van plan om massaal op straat te komen. Algemeen wordt verwacht dat andere vakbonden gaan volgen.