Daarbij wordt bijvoorbeeld gedacht aan het uitkeren van een vergoeding aan werklozen en een verlenging van de periode waarin een premie van 8000 dollar wordt uitbetaald voor de aankoop van een eerste huis.

Beslissingen daaromtrent zijn echter nog niet genomen. Het is vooral de situatie op de arbeidsmarkt die oproept tot nieuwe maatregelen. Sinds de recessie in december 2007 begon, zijn al 6,90 miljoen banen verdwenen. In augustus gingen alleen al in de bouw weer 65.000 jobs verloren.

Joel Naroff, president van Naroff Economic Advisors, merkt op dat zelfs bij de overheid 18.000 jobs verloren gingen. Volgens Naroff zou het inderdaad geen slecht idee zijn om een aantal ondersteunende acties te verlengen.

Hij is vooral verontrust dat in de interimsector 6500 banen verloren gingen. Wanneer de arbeidsmarkt zou herstellen, zal dat op de eerste plaats in de interimsector merkbaar moeten zijn.

Daarbij wordt bijvoorbeeld gedacht aan het uitkeren van een vergoeding aan werklozen en een verlenging van de periode waarin een premie van 8000 dollar wordt uitbetaald voor de aankoop van een eerste huis. Beslissingen daaromtrent zijn echter nog niet genomen. Het is vooral de situatie op de arbeidsmarkt die oproept tot nieuwe maatregelen. Sinds de recessie in december 2007 begon, zijn al 6,90 miljoen banen verdwenen. In augustus gingen alleen al in de bouw weer 65.000 jobs verloren. Joel Naroff, president van Naroff Economic Advisors, merkt op dat zelfs bij de overheid 18.000 jobs verloren gingen. Volgens Naroff zou het inderdaad geen slecht idee zijn om een aantal ondersteunende acties te verlengen. Hij is vooral verontrust dat in de interimsector 6500 banen verloren gingen. Wanneer de arbeidsmarkt zou herstellen, zal dat op de eerste plaats in de interimsector merkbaar moeten zijn.