In steden als Seattle, Charlotte en Portland bereikten de prijzen een nieuw dieptepunt sinds de pieken die in 2006 en 2007 werden opgetekend, in Denver en Minneapolis zijn de bodems vlakbij.

De redenen voor de verdere prijsdaling zijn bekend: de hoge werkloosheidsgraad die de Verenigde Staten blijft teisteren en de stijging van het aantal gedwongen verkopen van huizen.

Vastgoedmakelaren stellen vast dat er nog steeds een overaanbod aan woningen op de markt is, zij verwachten zodoende dat de prijzen nog verder gaan dalen. Het is vooralsnog onduidelijk waar een bodem zal worden bereikt.

In steden als Seattle, Charlotte en Portland bereikten de prijzen een nieuw dieptepunt sinds de pieken die in 2006 en 2007 werden opgetekend, in Denver en Minneapolis zijn de bodems vlakbij. De redenen voor de verdere prijsdaling zijn bekend: de hoge werkloosheidsgraad die de Verenigde Staten blijft teisteren en de stijging van het aantal gedwongen verkopen van huizen. Vastgoedmakelaren stellen vast dat er nog steeds een overaanbod aan woningen op de markt is, zij verwachten zodoende dat de prijzen nog verder gaan dalen. Het is vooralsnog onduidelijk waar een bodem zal worden bereikt.