De Amerikaanse staten die het water tot een lippen is komen te staan, moeten op grote schaal wegen, scholen enzovoort gaan verkopen. Altucher meent dat deze innovatieve oplossing de enige juiste is.

De alternatieven zijn stuk voor stuk niet zo aantrekkelijk: noch het verhogen van de belastingen, noch besparingen, noch dieper in het rood gaan brengt veel zoden aan de dijk.

Het idee om autowegen, bruggen, tunnels enzovoort te privatiseren is niet nieuw en zou eventueel kunnen werken. De vraag is echter wie universiteiten, scholen, parken enzovoort gaat kopen om die op een winstgevende manier uit te baten.

De Amerikaanse staten die het water tot een lippen is komen te staan, moeten op grote schaal wegen, scholen enzovoort gaan verkopen. Altucher meent dat deze innovatieve oplossing de enige juiste is. De alternatieven zijn stuk voor stuk niet zo aantrekkelijk: noch het verhogen van de belastingen, noch besparingen, noch dieper in het rood gaan brengt veel zoden aan de dijk. Het idee om autowegen, bruggen, tunnels enzovoort te privatiseren is niet nieuw en zou eventueel kunnen werken. De vraag is echter wie universiteiten, scholen, parken enzovoort gaat kopen om die op een winstgevende manier uit te baten.