Ryan, die voorzitter is van het Budget Committee in het U.S. House of Representatives, stelt dat de republikeinen niet van plan zijn om een reikende hand toe te steken om individuele staten van het bankroet te redden.

Volgens Ryan zijn sommige staten al komen polsen of er kans is op een reddingsprogramma wanneer ze niet meer aan hun financiële verplichtingen kunnen voldoen.

Het antwoord op die vraag was helaas negatief. De Amerikaanse staten stevenen in het komende jaar op een gezamenlijk deficiet van 140 miljard dollar af.

Ryan is van mening dat belastingbetalers in zuinige staten niet moeten opdraaien voor de fouten die door geldverslindende staten werden gemaakt. Arkansas is de laatste staat die in 1933 failliet ging.

Ryan, die voorzitter is van het Budget Committee in het U.S. House of Representatives, stelt dat de republikeinen niet van plan zijn om een reikende hand toe te steken om individuele staten van het bankroet te redden. Volgens Ryan zijn sommige staten al komen polsen of er kans is op een reddingsprogramma wanneer ze niet meer aan hun financiële verplichtingen kunnen voldoen. Het antwoord op die vraag was helaas negatief. De Amerikaanse staten stevenen in het komende jaar op een gezamenlijk deficiet van 140 miljard dollar af. Ryan is van mening dat belastingbetalers in zuinige staten niet moeten opdraaien voor de fouten die door geldverslindende staten werden gemaakt. Arkansas is de laatste staat die in 1933 failliet ging.