Amerikaanse staatsobligaties leverdden 2,40% op in het tweede kwartaal, zo blijkt de Bank of America Merrill Lynch indexes. Tijdens het eerste kwartaal was er een verlies van 0,10%.

Het verschil tussen de 10-year notes en de Treasury Inflation Protected Securities, door de economen beschouwd als een betrouwbare barometer wat de evolutie van de inflatie betreft, bleef vorig kwartaal stabiel.

De Institute for Supply Management's manufacturing index kwamen in juni uit op 55,30, ten opzichte van 53,50 in mei. De gemiddelde consensusverwachting bedroeg 52.

Amerikaanse staatsobligaties leverdden 2,40% op in het tweede kwartaal, zo blijkt de Bank of America Merrill Lynch indexes. Tijdens het eerste kwartaal was er een verlies van 0,10%. Het verschil tussen de 10-year notes en de Treasury Inflation Protected Securities, door de economen beschouwd als een betrouwbare barometer wat de evolutie van de inflatie betreft, bleef vorig kwartaal stabiel. De Institute for Supply Management's manufacturing index kwamen in juni uit op 55,30, ten opzichte van 53,50 in mei. De gemiddelde consensusverwachting bedroeg 52.