Gundlach, stichter en money manager van DoubleLine Capital, vreest daarentegen wel dat de koers van Apple op de Nasdaq zich in een levensgrote zeepbel bevond en eigenlijk nog bevindt. Hij gelooft met andere woorden dat de koers van Apple nog verder kan dalen.

Daarbij heeft hij een koersdoel van 425 dollar voor ogen, want de ervaring leert hem dat de koers van een aandeel die explosief is gestegen, meestal terugvalt naar het punt waar de parabolische beweging startte.

Gundlach ziet daarnaast nog een zeepbel opduiken op de markt voor kredietrisico's. De beleggers blijven namelijk zoeken naar rendement en vinden dat op die markt, met als gevolg dat er een nieuwe zeepbel dreigt te ontstaan.

Gundlach, stichter en money manager van DoubleLine Capital, vreest daarentegen wel dat de koers van Apple op de Nasdaq zich in een levensgrote zeepbel bevond en eigenlijk nog bevindt. Hij gelooft met andere woorden dat de koers van Apple nog verder kan dalen. Daarbij heeft hij een koersdoel van 425 dollar voor ogen, want de ervaring leert hem dat de koers van een aandeel die explosief is gestegen, meestal terugvalt naar het punt waar de parabolische beweging startte. Gundlach ziet daarnaast nog een zeepbel opduiken op de markt voor kredietrisico's. De beleggers blijven namelijk zoeken naar rendement en vinden dat op die markt, met als gevolg dat er een nieuwe zeepbel dreigt te ontstaan.