De belangrijkste indices noteren fors hoger, met winsten die voor de belangrijkste indices schommelen tussen één en anderhalf procent. Helemaal rond is de zaak natuurlijk nog niet, maar het optimisme bij de beleggers geeft aan dat de hoop toch groot is dat een akkoord binnen handbereik ligt.

Op de Nasdaq blijft de koers van Apple dicht bij huis en dit ondanks het bericht dat de bestellingen voor de 5C versie van de nieuwe iPhone werden gereduceerd. De bestellingen voor de nieuwkomer zouden ondanks een korting in de prijs achtergebleven zijn op de verwachtingen.

De belangrijkste indices noteren fors hoger, met winsten die voor de belangrijkste indices schommelen tussen één en anderhalf procent. Helemaal rond is de zaak natuurlijk nog niet, maar het optimisme bij de beleggers geeft aan dat de hoop toch groot is dat een akkoord binnen handbereik ligt. Op de Nasdaq blijft de koers van Apple dicht bij huis en dit ondanks het bericht dat de bestellingen voor de 5C versie van de nieuwe iPhone werden gereduceerd. De bestellingen voor de nieuwkomer zouden ondanks een korting in de prijs achtergebleven zijn op de verwachtingen.