Bovendien heeft de Amerikaanse centrale bank een cyclus van booms en busts doen ontstaan waar niemand nog greep op heeft. Onder Ben Bernanke is de situatie volledig ontspoord en ze zal nog maar moeilijk weer recht te zetten zijn. De FED lijkt met haar tapering plannen de richting helemaal kwijt te zijn.

Inmiddels bedragen de uitstaande schulden 17.500 miljard dollar, waarbij in 2012 qua schulden voor de eerste keer de omvang van het Amerikaans BBP werd doorbroken. Grant Williams waarschuwt dat de situatie volledig uit de hand dreigt te lopen, zijn advies is dan ook om goud te kopen om zich in te dekken tegen toekomstige ongevallen.

Bovendien heeft de Amerikaanse centrale bank een cyclus van booms en busts doen ontstaan waar niemand nog greep op heeft. Onder Ben Bernanke is de situatie volledig ontspoord en ze zal nog maar moeilijk weer recht te zetten zijn. De FED lijkt met haar tapering plannen de richting helemaal kwijt te zijn. Inmiddels bedragen de uitstaande schulden 17.500 miljard dollar, waarbij in 2012 qua schulden voor de eerste keer de omvang van het Amerikaans BBP werd doorbroken. Grant Williams waarschuwt dat de situatie volledig uit de hand dreigt te lopen, zijn advies is dan ook om goud te kopen om zich in te dekken tegen toekomstige ongevallen.