De Amerikaanse schulden zijn echter zo hoop opgelopen dat situatie volgens Druckenmiller hopeloos is geworden, het is simpelweg te laat geworden om nog in te grijpen. De schulden blijven zich nog steeds opstapelen, van enig afbouwen is nog geen sprake.

President Obama zal alleen over de schulden willen onderhandelen wanneer er een revolver tegen zijn hoofd wordt geplaatst, voorlopig blijft hij volhaden in de boze. Het schuldenplafond zal ook op lange termijn een groot probleem blijven waar niet snel een oplossing voor wordt gevonden.

De Amerikaanse schulden zijn echter zo hoop opgelopen dat situatie volgens Druckenmiller hopeloos is geworden, het is simpelweg te laat geworden om nog in te grijpen. De schulden blijven zich nog steeds opstapelen, van enig afbouwen is nog geen sprake. President Obama zal alleen over de schulden willen onderhandelen wanneer er een revolver tegen zijn hoofd wordt geplaatst, voorlopig blijft hij volhaden in de boze. Het schuldenplafond zal ook op lange termijn een groot probleem blijven waar niet snel een oplossing voor wordt gevonden.