Uiteraard is het niet de overheid alleen die deze schuldenberg moet dragen, het totaal bedrag van 60.000 miljard dollar is de gezamenlijk schuld van de overheid, de bedrijven, de woonkredieten, de consumentenkredieten enzovoort. Hoe die schulden ooit zullen afbetaald worden, is een groot raadsel.

Wie had gedacht dat 2008 alle rode lichten heeft doen flakkeren, heeft het verkeerd voor. De Amerikaanse regering heeft blijkbaar niets geleerd van de fouten uit het verleden en blijft de schulden maar opstapelen. Dat dit vroeg of laat slechts zal aflopen, staat als een paal boven water. Het spreekt voor zich dat voormalig FED-president Ben Bernanke een belangrijke rol heeft gespeeld bij het uit de hand lopen van de schulden.

Uiteraard is het niet de overheid alleen die deze schuldenberg moet dragen, het totaal bedrag van 60.000 miljard dollar is de gezamenlijk schuld van de overheid, de bedrijven, de woonkredieten, de consumentenkredieten enzovoort. Hoe die schulden ooit zullen afbetaald worden, is een groot raadsel. Wie had gedacht dat 2008 alle rode lichten heeft doen flakkeren, heeft het verkeerd voor. De Amerikaanse regering heeft blijkbaar niets geleerd van de fouten uit het verleden en blijft de schulden maar opstapelen. Dat dit vroeg of laat slechts zal aflopen, staat als een paal boven water. Het spreekt voor zich dat voormalig FED-president Ben Bernanke een belangrijke rol heeft gespeeld bij het uit de hand lopen van de schulden.