Op de valutamarkten blijft de euro sterk, of liever gezegd de dollar zwak. De goudprijs lijkt vaste voet aan de grond te hebben gekregen boven het niveau van 1300 dollar. Sommige analisten zijn van mening dat de goudprijs een indrukwekkend herstel kan hebben ingezet.

Voor een vat West Texas Intermediate moet opnieuw meer dan 105 dollar worden betaald. Het International Energy Agency publiceerde een rapport gepubliceerd waarin te lezen staat dat de komst van de Amerikaanse schaalolie de toekomst van de OPEC bedreigt.

Op de valutamarkten blijft de euro sterk, of liever gezegd de dollar zwak. De goudprijs lijkt vaste voet aan de grond te hebben gekregen boven het niveau van 1300 dollar. Sommige analisten zijn van mening dat de goudprijs een indrukwekkend herstel kan hebben ingezet. Voor een vat West Texas Intermediate moet opnieuw meer dan 105 dollar worden betaald. Het International Energy Agency publiceerde een rapport gepubliceerd waarin te lezen staat dat de komst van de Amerikaanse schaalolie de toekomst van de OPEC bedreigt.