Art Cashin van UBS waarschuwt dat de gevarenzone nu wordt benaderd. Hij ziet die gevarenzone liggen in een zone tussen 2,70 en 2,80%. Wanneer de rente te lang in die buurt blijft of daarboven stijgt, zal dit onvermijdelijk gevolgen hebben voor de beurskoersen.

Wall Street heeft de waarschuwing van de hogere rentevoeten tot dusver van zich afgeschud, maar zal bekeken op wat langere termijn niet kunnen blijven doen. Zeker wanneer de rente blijft stijgen, zal een correctie vroeg of laat eerder onvermijdelijk worden.

Art Cashin van UBS waarschuwt dat de gevarenzone nu wordt benaderd. Hij ziet die gevarenzone liggen in een zone tussen 2,70 en 2,80%. Wanneer de rente te lang in die buurt blijft of daarboven stijgt, zal dit onvermijdelijk gevolgen hebben voor de beurskoersen. Wall Street heeft de waarschuwing van de hogere rentevoeten tot dusver van zich afgeschud, maar zal bekeken op wat langere termijn niet kunnen blijven doen. Zeker wanneer de rente blijft stijgen, zal een correctie vroeg of laat eerder onvermijdelijk worden.