Ook toen werden de beleggers verrast door een pijlsnelle stijging van de rente, met een bloedbad op de obligatiemarkten tot gevolg. Volgens Temple hebben we nog maar het eerste been van de rentestijging gezien, het verlengstuk van de beweging zal niet lang op zich laten wachten.

Wie snel veel geld wil verdienen, moet volgens Temple momenteel short-posities in Amerikaanse Treasuries opbouwen. Bovendien is het belangrijk om de looptijd van de obligatieportefeuille (de duration) te verkorten om de hardste klappen op te vangen.

Ook toen werden de beleggers verrast door een pijlsnelle stijging van de rente, met een bloedbad op de obligatiemarkten tot gevolg. Volgens Temple hebben we nog maar het eerste been van de rentestijging gezien, het verlengstuk van de beweging zal niet lang op zich laten wachten. Wie snel veel geld wil verdienen, moet volgens Temple momenteel short-posities in Amerikaanse Treasuries opbouwen. Bovendien is het belangrijk om de looptijd van de obligatieportefeuille (de duration) te verkorten om de hardste klappen op te vangen.