De goudprijs is inmiddels teruggevallen onder het niveau van 1300 dollar, op de valutamarkten staat de koers van de euro onder druk en ook de olieprijs deelt in de klappen.

De rente op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie stijgt door richting 2,50%. Er vindt dus een algemeen bloedbad plaats, zonder dat meteen duidelijk is of er al een bodem in zicht komt.

Volgens Peter Schiff heeft de Amerikaanse centrale bank iedereen een rad voor de ogen gedraaid. De FED heeft een economische illusie geschapen en die zeepbel wordt nu doorprikt. Analisten en economen zullen hun modellen helemaal moeten aanpassen.

De goudprijs is inmiddels teruggevallen onder het niveau van 1300 dollar, op de valutamarkten staat de koers van de euro onder druk en ook de olieprijs deelt in de klappen. De rente op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie stijgt door richting 2,50%. Er vindt dus een algemeen bloedbad plaats, zonder dat meteen duidelijk is of er al een bodem in zicht komt. Volgens Peter Schiff heeft de Amerikaanse centrale bank iedereen een rad voor de ogen gedraaid. De FED heeft een economische illusie geschapen en die zeepbel wordt nu doorprikt. Analisten en economen zullen hun modellen helemaal moeten aanpassen.