Euro maakt pas op de plaats

Op de valutamarkten ging de euro per saldo iets hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3363 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,90%, of ruim twee procent meer dan het slotniveau van woensdag.

Goud en olie iets duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1375 dollar betaald, of ongeveer 5 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) bleef min of meer ter plaatse trappelen, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 105 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro maakt pas op de plaats Op de valutamarkten ging de euro per saldo iets hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3363 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,90%, of ruim twee procent meer dan het slotniveau van woensdag. Goud en olie iets duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1375 dollar betaald, of ongeveer 5 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) bleef min of meer ter plaatse trappelen, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 105 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.