De rente stijgt opnieuw verder, waarbij de kaap van 2,80% in het vizier lijkt te komen. Vanaf het niveau van 2,80% is het maar een stap richting 3%. Zoals steeds zijn de analisten opnieuw verdeeld of de rente in de Verenigde Staten al dan niet een piek heeft bereikt.

Ook de goudprijs kan de opwaartse beweging vasthouden, hoewel de winsten voorlopig beperkt blijven. Gisteren ging het bij het goud ook erg snel, op een paar minuten tijd steeg de goudprijs met enkele tientallen dollars. Het lijkt slechts een kwestie van tijd alvorens het goud kan doorstoten richting 1400 dollar per troy ounce.

De rente stijgt opnieuw verder, waarbij de kaap van 2,80% in het vizier lijkt te komen. Vanaf het niveau van 2,80% is het maar een stap richting 3%. Zoals steeds zijn de analisten opnieuw verdeeld of de rente in de Verenigde Staten al dan niet een piek heeft bereikt. Ook de goudprijs kan de opwaartse beweging vasthouden, hoewel de winsten voorlopig beperkt blijven. Gisteren ging het bij het goud ook erg snel, op een paar minuten tijd steeg de goudprijs met enkele tientallen dollars. Het lijkt slechts een kwestie van tijd alvorens het goud kan doorstoten richting 1400 dollar per troy ounce.