Daarbij moet nog rekening worden gehouden met het feit dat de rentevoeten op een historisch laag peil staan. De situatie kan nog veel meer uit de hand lopen wanneer de rente zou beginnen te stijgen. Elke dag staat de schuldenteller weer iets hoger op de meter.

Het schuldenplafond zal opnieuw opgetrokken worden, maar het zal niet lang meer duren alvorens het volgende plafond zal worden bereikt. Volgens Tyler Durden van Zero Hedge kan een dergelijke situatie alleen maar slecht aflopen, de vraag is alleen hoeveel tijd Washington nog heeft.

Daarbij moet nog rekening worden gehouden met het feit dat de rentevoeten op een historisch laag peil staan. De situatie kan nog veel meer uit de hand lopen wanneer de rente zou beginnen te stijgen. Elke dag staat de schuldenteller weer iets hoger op de meter. Het schuldenplafond zal opnieuw opgetrokken worden, maar het zal niet lang meer duren alvorens het volgende plafond zal worden bereikt. Volgens Tyler Durden van Zero Hedge kan een dergelijke situatie alleen maar slecht aflopen, de vraag is alleen hoeveel tijd Washington nog heeft.