Bovendien zouden andere foto's aantonen dat de Russische artillerie doelwitten in het buurland onder vuur heeft genomen. Maar tot dusver liggen er nog altijd geen bewijzen op tafel die deze stelllingen staven. Zodoende dreigt het Witte Huis stap voor stap het vertrouwen van de wereld kwijt te raken.

De Amerikaanse regering stapelt de leugens op elkaar, aldus sommige media. Ze heeft dat in het verleden trouwens ook al gedaan, onder ander door het aandragen van vals bewijsmateriaal in de aanloop van de Eerste Golfoorlog. Ook de affaire van de chemische wapens die de vroegere Iraakse president Saddam Hoessein zou hebben bezeten, blijkt op los zand te berusten.

Bovendien zouden andere foto's aantonen dat de Russische artillerie doelwitten in het buurland onder vuur heeft genomen. Maar tot dusver liggen er nog altijd geen bewijzen op tafel die deze stelllingen staven. Zodoende dreigt het Witte Huis stap voor stap het vertrouwen van de wereld kwijt te raken. De Amerikaanse regering stapelt de leugens op elkaar, aldus sommige media. Ze heeft dat in het verleden trouwens ook al gedaan, onder ander door het aandragen van vals bewijsmateriaal in de aanloop van de Eerste Golfoorlog. Ook de affaire van de chemische wapens die de vroegere Iraakse president Saddam Hoessein zou hebben bezeten, blijkt op los zand te berusten.