Makkelijkheidshalve vergeet het Witte Huis te vertellen dat de stijging van de beurskoersen op de beurs van Wall Street op de eerste plaats te danken is aan de grote hoeveelheden geld die de Amerikaanse centrale bank in het financieel systeem heeft gepompt en dat trouwens nog altijd doet.

Rick Santelli, de luis in de pels van de regering van Barack Obama, vraagt zich af waarom de FED nog altijd zo veel geld moet blijven drukken om de beurskoersen naar hogere regionen te tillen. Het enthousiasme van de Amerikaanse regering is mogelijk alleen op gebakken lucht gebaseerd.

Makkelijkheidshalve vergeet het Witte Huis te vertellen dat de stijging van de beurskoersen op de beurs van Wall Street op de eerste plaats te danken is aan de grote hoeveelheden geld die de Amerikaanse centrale bank in het financieel systeem heeft gepompt en dat trouwens nog altijd doet. Rick Santelli, de luis in de pels van de regering van Barack Obama, vraagt zich af waarom de FED nog altijd zo veel geld moet blijven drukken om de beurskoersen naar hogere regionen te tillen. Het enthousiasme van de Amerikaanse regering is mogelijk alleen op gebakken lucht gebaseerd.