Echte bewijsstukken kunnen de Amerikanen daarvoor echter niet op tafel leggen. Dus wordt er maar een portie gelogen en State Department woordvoerster Marie Harf pakt uit met grote verklaringen die echter op niets gestoeld zijn. Alles is goed om Rusland zwart te maken.

Wij zijn de goeden, de Russen zijn de slechten. Maar Durden herinnert er aan dat het Witte Huis ook al wat Irak en Syrië betreft er stevig op los heeft gelogen. Maar volgens het Witte Huis hebben de Amerikaanse overheden hun leven gebeterd, ditmaal is er niets gelogen. Wie dat niet gelooft, wordt ongetwijfeld iets anders wijsgemaakt.

Echte bewijsstukken kunnen de Amerikanen daarvoor echter niet op tafel leggen. Dus wordt er maar een portie gelogen en State Department woordvoerster Marie Harf pakt uit met grote verklaringen die echter op niets gestoeld zijn. Alles is goed om Rusland zwart te maken. Wij zijn de goeden, de Russen zijn de slechten. Maar Durden herinnert er aan dat het Witte Huis ook al wat Irak en Syrië betreft er stevig op los heeft gelogen. Maar volgens het Witte Huis hebben de Amerikaanse overheden hun leven gebeterd, ditmaal is er niets gelogen. Wie dat niet gelooft, wordt ongetwijfeld iets anders wijsgemaakt.