In januari is het aantal foreclosures op maandbasis slechts met 1% gestegen, zo blijkt uit de cijfers die door Realty Trac. Rick Sharga van Realty Trac waarschuwt echter voor overdreven optimisme.

In sommige staten - zoals Florida bijvoorbeeld - werd een bijzondere forse daling van het aantal foreclosures vastgesteld. Die daling geeft alleszins geen reden tot juichen.

De daling van het aantal gedwongen verkopen heeft ook te verkopen met het post-robo syndroom. Heel wat banken hebben foreclosures op een lager pitje gezet vanwege een slechte afhandeling van de dossiers.

In januari is het aantal foreclosures op maandbasis slechts met 1% gestegen, zo blijkt uit de cijfers die door Realty Trac. Rick Sharga van Realty Trac waarschuwt echter voor overdreven optimisme. In sommige staten - zoals Florida bijvoorbeeld - werd een bijzondere forse daling van het aantal foreclosures vastgesteld. Die daling geeft alleszins geen reden tot juichen. De daling van het aantal gedwongen verkopen heeft ook te verkopen met het post-robo syndroom. Heel wat banken hebben foreclosures op een lager pitje gezet vanwege een slechte afhandeling van de dossiers.