Als deel van zijn doorgaande transformatie maakte Solvay vandaag bekend dat het een overeenkomst heeft ondertekend om het private bedrijf Chemlogics over te nemen voor $1,345 miljard in contanten. Het nieuws lokte geen wilde reacties uit op de beurs, de koers van het aandeel stijgt met bijna 1%.

Door toevoeging van Chemlogics aan Solvay's Novecare-business unit, ontstaat een toonaangevende onderneming met een ruime portefueille van chemische oplossingen op maat voor de snelgroeiende olie en gasmarkt en die toepassingen biedt in stimulering, cementering, productie en waterbeheer.

Als deel van zijn doorgaande transformatie maakte Solvay vandaag bekend dat het een overeenkomst heeft ondertekend om het private bedrijf Chemlogics over te nemen voor $1,345 miljard in contanten. Het nieuws lokte geen wilde reacties uit op de beurs, de koers van het aandeel stijgt met bijna 1%. Door toevoeging van Chemlogics aan Solvay's Novecare-business unit, ontstaat een toonaangevende onderneming met een ruime portefueille van chemische oplossingen op maat voor de snelgroeiende olie en gasmarkt en die toepassingen biedt in stimulering, cementering, productie en waterbeheer.