De problemen bij deze twee hypotheekverstrekkers dreigen de Amerikaanse problemen massa's geld te gaan kosten. Het gat dat Fannie Mae en Freddie Mac hebben geslagen, valt bij benadering niet in te schatten.

De Amerikaanse overheid moet de vastgoedmarkt terug privatiseren, want volgens de meeste economen heeft haar bemoeienis met deze markt alleen maar een scheefgetrokken situatie veroorzaakt.

De tijd lijkt rijp om de overheid te doen nadenken over de manier waarop ze Fannie Mae en Freddie Mac kunnen ontmantelen. De vastgoedmarkt in de VS moet weer door privé-krachten gecontroleerd worden, zo wordt algemeen aangenomen.

De problemen bij deze twee hypotheekverstrekkers dreigen de Amerikaanse problemen massa's geld te gaan kosten. Het gat dat Fannie Mae en Freddie Mac hebben geslagen, valt bij benadering niet in te schatten. De Amerikaanse overheid moet de vastgoedmarkt terug privatiseren, want volgens de meeste economen heeft haar bemoeienis met deze markt alleen maar een scheefgetrokken situatie veroorzaakt. De tijd lijkt rijp om de overheid te doen nadenken over de manier waarop ze Fannie Mae en Freddie Mac kunnen ontmantelen. De vastgoedmarkt in de VS moet weer door privé-krachten gecontroleerd worden, zo wordt algemeen aangenomen.