De schade op individueel aandelen niveau was in veel gevallen nog een stuk groter. We hebben vaak gesteld dat de meer speculatieve waarden en de meer defensieve bigcap bluechips die nauwelijks onder de correctie te leiden hadden, meer nog profiteerden van de sectorrotatie niet oneindig lang uit elkaar konden blijven groeien.

Of met andere woorden, de hogere beta groep moest stabiliseren en zijn opwaartse trend hervatten, wat we nu schijnen te zien, of de hele markt, inclusief de bigcaps zou in correctie modus gaan.

Vandaag gebeurt er op de Amerikaanse beurzen niet zo veel, alle aandacht gaat uit naar de obligatie- en de valutamarkten. De obligatiekoersen vliegen door het plafond, terwijl op de valutamarkten de euro door de kaap van 1,36 dollar dreigt te zakken.

De schade op individueel aandelen niveau was in veel gevallen nog een stuk groter. We hebben vaak gesteld dat de meer speculatieve waarden en de meer defensieve bigcap bluechips die nauwelijks onder de correctie te leiden hadden, meer nog profiteerden van de sectorrotatie niet oneindig lang uit elkaar konden blijven groeien. Of met andere woorden, de hogere beta groep moest stabiliseren en zijn opwaartse trend hervatten, wat we nu schijnen te zien, of de hele markt, inclusief de bigcaps zou in correctie modus gaan. Vandaag gebeurt er op de Amerikaanse beurzen niet zo veel, alle aandacht gaat uit naar de obligatie- en de valutamarkten. De obligatiekoersen vliegen door het plafond, terwijl op de valutamarkten de euro door de kaap van 1,36 dollar dreigt te zakken.