De huidige generatie Amerikanen heeft de machtigste economische machine in de wereld geërfd, maar ze hebben die erfenis om zeep geholpen. De toekomst van de Amerikaanse arbeidsers is door decennia van foutieve beslissingen op het verkeerde been gezet.

De Amerikaanse middenklasse sterft dus uit, zal hier hetzelfde gebeuren? De kans is inderdaad groot op een gelijkaardig scenario wanneer ook hier boert de economie zienderogen achteruit.

Veel fabrieksjobs zijn zoals in de VS verdwenen door robotten, door computers of gewoon verplaatst naar goedkopere landen. Die jobs zullen waarschijnlijk nooit meer terugkomen.

De huidige generatie Amerikanen heeft de machtigste economische machine in de wereld geërfd, maar ze hebben die erfenis om zeep geholpen. De toekomst van de Amerikaanse arbeidsers is door decennia van foutieve beslissingen op het verkeerde been gezet. De Amerikaanse middenklasse sterft dus uit, zal hier hetzelfde gebeuren? De kans is inderdaad groot op een gelijkaardig scenario wanneer ook hier boert de economie zienderogen achteruit. Veel fabrieksjobs zijn zoals in de VS verdwenen door robotten, door computers of gewoon verplaatst naar goedkopere landen. Die jobs zullen waarschijnlijk nooit meer terugkomen.