De Amerikaanse markt die het groeiverschil met Europa al lijkt te verdisconteren, zal profiteren van zijn status van veilige haven in geval van turbulenties.

In een context van afnemende risicoaversie kan het 'Value'-segment van de Amerikaanse aandelenmarkt een mooie inhaalbeweging maken.

De portefeuilles van Edmond de Rothschild Asset Management zijn in het bezit van aandelen van bedrijven met bijzonder gezonde balansen die tegen een forse korting worden verhandeld en al een recessiescenario inprijzen.

Gezondheid en dividend blijven de centrale thema's van onze portefeuilles.

De Amerikaanse markt die het groeiverschil met Europa al lijkt te verdisconteren, zal profiteren van zijn status van veilige haven in geval van turbulenties. In een context van afnemende risicoaversie kan het 'Value'-segment van de Amerikaanse aandelenmarkt een mooie inhaalbeweging maken. De portefeuilles van Edmond de Rothschild Asset Management zijn in het bezit van aandelen van bedrijven met bijzonder gezonde balansen die tegen een forse korting worden verhandeld en al een recessiescenario inprijzen. Gezondheid en dividend blijven de centrale thema's van onze portefeuilles.